Pages

Monday, November 12, 2012

Motivasi dari Sahabat.


Assalammualaikum dan salam kasih sayang semua..

Dia banyak memberi sumber inspirasi. Semoga berjaya selalu.


"Kita lahir dengan otak di dalam tengkorak kepala kita. Sehingga tidak peduli semiskin mana pun kita, kita tetap kaya. Kerana tidak akan ada seorang pun yang dapat mencuri otak kita, fikiran kita dan idea kita. Dan apa yang anda fikirkan dalam otak anda jauh lebih berharga daripada emas dan perhiasan."
"Jika kejahatan di balas kejahatan, maka itu adalah dendam. Jika kebaikan dibalas kebaikan itu adalah perkara biasa. Jika kebaikan dibalas kejahatan, itu adalah zalim. Tapi jika kejahatan dibalas kebaikan, itu adalah mulia dan terpuji"~Young Millionaire ~Thanks for your Sharing.


‎"Kejayaan bukanlah suatu perkara luar biasa-ianya adalah perkara biasa...Ia sebenarnya adalah cara membiasakan usaha seseorang itu terhadap sebarang rintangan dan kebolehan seseorang itu terhadap perkhidmatan yang diperlukan oleh 0rang lain..Tidak ada yang lebih berjaya daripada itu semua.Namun begitu,ramai 0rang yang berfikiran bahawa istilah bagi kejayaan adalah mendapatkan sesuatu; Kejayaan,sebenarnya bermula dengan memberikan sesuatu.." ~ Julianah Mane ~

Ikhlasnya ungkapan seorang sahabat mampu dirasai walau tidak dizahirkan melalui perbuatan. ~ Has el-Rizan ~

2 comments:

Terima kasih kerana sudi memberi komen.
Sudi datang dan komen banyak-banyak untuk membolehkan saya menaiktaraf kualiti blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Mockingjay